Workshops


Workshops


De hieronder vermelde workshops zijn divers. Wil je de beginselen van trance healing leren? Wil je meer te weten komen over je gids(en)? Wil je weten of je aura´s kunt lezen, of contact kunt maken met overledenen? Boek dan één of meer workshops!  Alle workshops duren 3,5 uur. De workshops zijn inclusief koffie en thee en een versnapering, en een hand-out van de workshop.


Kosten:

De prijs voor een workshop is EUR 35,00. Vanaf de 4e workshop die je bij me volgt is de prijs EUR 30,00 per workshop, ongeacht hoeveel tijd tussen de workshops zit. Heb je zes verschillende workshops gevolgd dan ontvang je een certificaat van deelname. Heb je Healing I en Healing II gevolgd dan ontvang je eveneens een certificaat van deelname. Kortingsregelingen:

Kom je in aanmerking voor de Meedoen- van de gemeente Nijmegen of voor de Doe Mee! regeling van de gemeente Berg en Dal dan ontvang je 10% korting op de genoemde prijzen. Ga naar de homepage voor meer informatie over de regelingen.Locatie Ubbergen/Nijmegen: De Refter, Rijksstraatweg 37 te Ubbergen

Locatie Roermond: Spirituele winkel Avalon, Paredisstraat 1 te RoermondHet is ook mogelijk om de onderstaande workshops bij jou op locatie te geven voor minimaal 4 deelnemers. De kosten bedragen dan EUR 30,00 per deelnemer excl. reiskosten gerekend vanaf Oosterhout Gld. of Swalmen. 


Gidsen & Engelen

Op deze dag ga je op verschillende manieren contact maken met je spirituele begeleider(s) in dit leven. Hoe kun je hun begeleiding voelen, hoe weet je dat het niet jouw ingevingen zijn, maar die van hen? Wil jij leren hoe je diepgaander contact met hen maakt? Je bent deze dag van harte welkom om dit aan te leren.

nieuwe data volgen!  Healing I

Iedereen is van nature een healer, alleen zijn we in de loop van de evolutie de connectie met de bron waar die healing vandaan komt, kwijtgeraakt. Bij mediamieke healing leer je weer contact te maken met de bron, met de spirituele wereld, waardoor deze via jou healing laat plaatsvinden. Vandaag leer je de grondbeginselen van mediamieke healing en breng je dit meteen in de praktijk. 

nieuwe data volgen!  Healing II

Iedereen is van nature een healer, alleen zijn we in de loop van de evolutie de connectie met de bron waar die healing vandaan komt, kwijtgeraakt. Bij mediamieke healing leer je weer contact te maken met de bron, met de spirituele wereld, waardoor deze via jou healing laat plaatsvinden. Bij deze workshop ligt het accent op healing zonder aanraking en op afstand. 

Deze workshop is een vervolg op Mediamieke healing I maar je hoeft niet eerst I te hebben gevolgd voor deze workshop.

Volg je beide workshops dan is dit een afgeronde healingcursus en ontvang je na afloop van de 2e workshop een certificaat van deelname.
nieuwe data volgen! Inspiratie 

Wat is inspiratie? Waar komt het vandaan, en wat doet het? Heb je wel eens het idee dat jou de woorden worden ingegeven? Of vloeien de woorden of tekeningen soms 'zomaar' uit je pen/toetsenbord, en wil je weten hoe dat komt? En wil je hiermee oefenen? Voel dat je gesteund wordt door de spirituele wereld! Je leert in deze workshop hoe je je energie omhoog brengt en kunt spreken, tekenen en schrijven zonder dat je eerst nadenkt over je woorden. Je zult jezelf verbazen tijdens deze workshop.

nieuwe data volgen! Trance

Trance is een vorm van mediumschap in een andere bewustzijnsstaat. In trance verbind je je met je gidsen en met je eigen ziel. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is trance helemaal niet 'eng' en je bent ook niet 'weg'. Het is een manier om dichter bij je eigen kern te komen en om in het dagelijks leven toe te passen om even los te komen van de hectiek van alledag. 
In dit dagdeel leer je de grondbeginselen van trance. 

zaterdag 11 juli 2020 van 13.30u tot 17.00u (locatie Ubbergen) Aura's 

Wat is een aura? Hebben dieren en planten ook een aura? Wil jij leren hoe je een aura kunt zien en voelen? Wil je weten welke betekenissen de kleuren in een aura hebben, en hoe bescherm je je tegen de invloeden van andermans aura? Deze dag geeft je handvatten om met aura´s aan de slag te gaan. Je leert hoe je je energie omhoog brengt en waar je op moet letten.

zaterdag 25 juli 2020 van 13.30u tot 17.00u (locatie Ubbergen)  
 

Copyright @ All Rights Reserved