Over Christi

Over Christi


Welkom op mijn website! Ik ben Christi, medium, healer en bewustwordingscoach. Ik heb een fijne, liefdevolle relatie en woon met mijn kinderen in een dorpje onder de rook van Nijmegen.


Vanaf mijn jeugd word ik al gefascineerd door alles wat met spiritualiteit, de spirituele wereld, de menselijke psyche (geest) en welzijn te maken heeft. Als gevoelig kind en gevoelige puber snapte ik niet waarom mensen zo hard en onpersoonlijk konden doen tegen elkaar, en waarom ze zo vaak tegen elkaar - en tegen mij - logen, want dat voelde ik haarfijn aan. Ook voelde ik stemmingen aan, waarvan ik dacht dat ze van mijzelf waren, en niet van anderen. Door die gevoeligheid liep ik vast in banen en relaties, waardoor ik een periode met diverse klachten heb gelopen. Diep van binnen wist ik dat het anders kon, dat het anders móest, anders zou de tweede helft van mijn leven net zo'n zoektocht worden als de eerste helft.


Het spirituele, dat na mijn middelbare schooltijd iets op de achtergrond was geraakt, begon na de geboorte van mijn tweeling weer in volle hevigheid aan mij te trekken. In de 'witte hekserij'/paganisme vond ik voor het eerst écht wat ik zocht: verdieping, verbinding met andere mensen, mensen die ongeveer hetzelfde voelden en ervaarden als ik. Verbinding met de natuur. Ik vond verklaringen waarom ik me voelde zoals ik me voelde. Wie was ik, wat was ik, waar wilde ik naartoe? De mystieke sfeer en de energieën waarmee gewerkt werd, spraken tot mijn verbeelding, ik voelde me er thuis. 


De volgende stap was de opleiding Mediumschap van José Gosschalk in Naarden, wat voor mij helemaal voelde als thuiskomen. Een Aha-Erlebnis. Mijn gevoeligheid bleek een antenne te zijn voor de Spirituele Wereld en voor het gevoelsleven van andere mensen. Ineens kon ik van alles verklaren, over mezelf en over anderen. Nooit geweten en nooit gedacht dat ik dat kon! Inmiddels heb ik vele mooie consulten mogen geven, zowel over overleden dierbaren als over mijn medemens in het hier en nu. 

In 2016 heb ik de driejarige opleiding van José afgerond. José is gecertificeerd volgens de Engelse SNU standaard, de enige officiële erkende standaard met betrekking tot Mediumschap ter wereld. Meer informatie over de SNU standaard vind u op de site van José Gosschalk.

Om mijn vaardigheden te blijven verfijnen heb ik ook les aan het Arthur Findlay College in Engeland, waar de beste docenten ter wereld inzake het mediumschap lesgeven. Daarnaast volg ik regelmatig workshops, masterclasses en cursussen op het gebied van Mediumschap en persoonlijke ontwikkeling om mijn klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.


Mijn werk in het bankwezen heb ik ondertussen afgebouwd, ik werk vanuit huis en geef daar privéconsulten. Ik creëer zo een vertrouwde en warme sfeer. Naast mijn mediamieke consulten begeleid ik anderen op het gebied van bewustwording en spirituele groei.  Met veel plezier geef ik privéconsulten, workshops en cursussen op het gebied van Mediumschap en persoonlijke ontwikkeling. Tevens schrijf ik blogs en ben ik bezig met een boek, en ben ik bezig met het opzetten van een Youtubekanaal met vlogs, meditaties en visualisaties. 


Ik heb in de afgelopen jaren o.a. les gehad van gerenommeerde mediums als José Gosschalk, Karel Besseling, Paul Jacobs, Mavis Pittilla, Chris Drew, Andy Byng, Lynn Probert, Thelma Francis, Scott Milligan, Eileen Davies, Sally Jane Barnes en John Johnson.


Ik help u graag!

 

Copyright @ All Rights Reserved