Meedoen-regelingen


Meedoen-regelingen


Ik ben aangesloten bij de Meedoen-regelingen van de gemeenten Nijmegen, Overbetuwe en Berg & Dal. Voor mensen die in aanmerking komen voor deze regelingen heb ik de volgende mogelijkheden: 


een spiritueel consult

Als je een spiritueel consult afneemt heb ik twee mogelijkheden voor je, een auralezing en counseling/persoonlijke spirituele begeleiding. In beide soorten gesprekken gaat het over jou.

Bij een auralezing ben ik voornamelijk aan het woord en voel in op jouw aura. Wie ben je, waar sta je op dit moment, wat zijn je mogelijkheden? Waar heb je op dit moment ondersteuning bij nodig, waar kun je handvatten bij gebruiken? Ik kan dit al dan niet combineren met een contact met iemand uit de Spirituele Wereld, een overleden dierbare dus, of ik kan daar het accent op leggen. De keuze is aan jou. Bij counseling/persoonlijke spirituele begeleiding zijn we samen aan het woord en bespreken we wat jou bezig houdt op dit moment. Wellicht heb je een verdrietige periode achter de rug of zit je er nog middenin en wil je daarover praten, zit je niet lekker in je vel en heb je nieuwe inzichten nodig om verder te kunnen of wil je je verder ontwikkelen in spiritueel opzicht, maar weet je niet hoe en wat. Alleen maar van je af praten kan uiteraard ook, ik ben een goede luisteraar en begrijp veel. 


Kosten

De normale prijs voor een spiritueel consult is EUR 50,00, de Meedoen-prijs is EUR 30,00. Vervolgafspraken in de vorm van coaching kosten normaliter EUR 50,00, ook hiervoor kun je de Meedoen-regeling gebruiken en betaal je dus EUR 30,00 voor een afspraak van een uur. 


Afspraak aan huis 

Is het voor jou lastig om naar mij te komen? Dan kan ik naar jou komen. Ik reken dan wel EUR 10,00 extra voor vergoeding van tijd en benzine. Dit bedrag reken je contant af als ik bij je ben. 


workshops spiritualiteit/cursus mediumschap

Het tegoed van de regelingen kun je ook gebruiken voor de workshops of voor de cursussen mediumschap die ik aanbied. Zowel de workshops als de cursus zijn een combinatie van aspecten van mediumschap en persoonlijke spirituele ontwikkeling. Meditatie is een vast onderdeel van de workshops en de cursussen. Kijk op de pagina workshops voor het aanbod, en op de pagina cursus voor de inhoud van de cursussen. 


Kosten

Beide cursussen kosten via de Meedoen-regeling EUR 150,00. Je kunt ook de voucher voor een spiritueel consult gebruiken voor een van de workshops, of de voucher voor een cursus voor zes workshops.

s

 

Copyright @ All Rights Reserved