Mediamieke consulten & aurareadings

Wat is een mediamieke reading/consult?


Een mediamieke reading kun je boeken als je graag contact wilt met een overleden dierbare, als je met levensvragen zit waarvoor je raad van een of meer overleden dierbare(n) zou willen krijgen, of 'gewoon' uit nieuwsgierigheid wie er voor je langs gaat komen. Ik voel in op de Spirituele Wereld en omschrijf de persoon die ik bij me voel, die speciaal voor jou komt. Je kunt een naam noemen als je specifiek voor iemand komt, maar ervaring heeft geleerd dat de Spirituele Wereld heel goed weet wie jij mist en wat je nodig hebt. Een mediamiek consult is altijd opbouwend en positief, je hoeft dus nooit bang te zijn dat je een standje of verwijten krijgt uit de spirituele wereld. Een mediamiek consult is heilzaam, biedt troost, geeft hoop voor de toekomst, bewijst het doorgaan van het leven na de dood, geeft inspiratie... van alles. 


aurareading 


Het is ook mogelijk om een mediamiek consult te combineren met een aurareading, of om, als je daar meer behoefte aan hebt, het consult alleen over jezelf te houden. Dan sta jijzelf centraal. Ik maak contact met het krachtveld dat je om je heen hebt, je aura, en 'lees' dat, waardoor ik van alles over je kan vertellen: je karakter, hoe je in het leven staat, hoe je jeugd is geweest, waar je op dit moment staat in je leven. Wat je spirituele aanleg is, wat je aandachtspunten zijn. Ik leg het zwaartepunt op datgene wat ik voel dat op dit moment belangrijk voor je is, waar je mee zit, vragen over hebt, over twijfelt...  Als je behoefte hebt aan handvatten voor de toekomst of een steuntje in de rug nodig hebt, dan is een aurareading als balsem voor je ziel.


Over de toekomst ben ik erg terughoudend; ik voel mogelijkheden, maar zal die nooit als ┬┤zekerheden┬┤ doorgeven. De toekomst heeft men, door het universele principe van vrije keuze, zelf in de hand.
MediumschapWat is mediumschap, wat is een medium?


Het woord 'medium' komt uit het latijn en betekent letterlijk 'middel'. De 'media' zoals wij die kennen zijn dus letterlijk middelen, communicatiemiddelen om in contact te komen met anderen. Onder de huidige media verstaan we bijvoorbeeld internet, telefoon, kranten en televisie. Maar in de context van de spirituele wereld is een medium een 'middel' om in contact te komen met overledenen, om zo te bewijzen dat er een wereld is waarin overledenen doorleven. Het medium stelt zich via haar of zijn eigen zintuigen open voor de spirituele wereld zodat overledenen vanuit hun wereld via het medium het contact met hun dierbaren in deze wereld kunnen hernieuwen.


Feitelijk kan iedereen dit leren, communiceren met andere werelden, met andere frequenties. Met je zintuigen vang je meer op dan wat meetbaar is in deze wereld. Maar het vergt wel veel oefening, inzet en overgave om hier goed in te worden. Vergelijk het met andere vaardigheden: iedereen kan leren dansen, pianospelen, voetballen. Maar niet iedereen heeft dezelfde aanleg, en niet iedereen is bereid om er tijd en moeite in te steken.

 

Copyright @ All Rights Reserved