Healing


Healing


Mediamieke healing is een manier van healen die voortkomt vanuit een verbinding met de spirituele wereld. Ik maak die verbinding door mijn energie te verhogen op het moment dat ik een healing ga geven. Het is een ondersteuning van een genezingsproces op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel vlak. Ik bepaal als 'doorgeefluik' niet waaraan gewerkt wordt, maar de Spirituele Wereld. 

 

Bij een healing zit ik naast je of tegenover je of sta ik achter je, waar jij je het prettigst bij voelt. Ik  leg mijn hand op je rug, bovenbeen of schouders, waardoor ik een kanaal ben tussen de spirituele wereld en jou. Bij een healing op afstand vraag ik je om op het afgesproken tijdstip even rustig te gaan zitten.Ik trek me terug in mezelf door in een lichte trance te gaan. De een voelt een warmte stromen, of voelt lichte prikkelingen, de ander voelt dat er ergens in het lichaam 'gewerkt'  wordt. En weer een ander voelt helemaal niets. De een is moe na een healing, de ander energiek en weer een ander voelt er helemaal niets na. Maar dat wil niet zeggen dat het geen effect heeft. Mediamieke healing heeft altijd effect, soms meteen en soms duurt het even. 


Na afloop spreken we nog even door of je iets hebt ervaren, en zo ja, wat. Ook krijg je een glaasje water voor de reiniging van je lichaam. Het is verstandig om het na een healing even rustig aan te doen. 


Een afspraak voor een healing duurt inclusief voor- en nagesprek 45 minuten.


Kosten

EUR 30,00 inclusief een kopje koffie/thee en een glaasje water na de healing. 


Let wel: een healing komt nooit in de plaats van een medische behandeling! Raadpleeg bij ernstige en/of chronische klachten altijd een arts. 

Copyright @ All Rights Reserved