Cursussen

Beginnerscursus Mediumschap en Intuïtie


Deze cursus is voor mensen die specifiek belangstelling hebben voor het leren maken van psychic (= met betrekking tot de medemens, ook wel auralezen genoemd) en mediamieke (= met betrekking tot overleden dierbaren) contacten. 


Wat ga je leren in deze cursus van zes lessen?


° hoe je je mentaal kunt openstellen voor de geestenwereld, zodat zij jou goed kunnen bereiken

° hoe je de power van het openstellen vast kunt houden

° wat het verschil is tussen het maken van een psychic contact en een mediamiek contact, en hiermee oefenen

° herkennen wat jouw aangeboren talent (helderhorend, -ziend, -wetend en/of voelend)  is en ontwikkelen wat nog (verder) ontwikkeld mag worden

° geïnspireerd spreken (zonder voorbereiding spontaan iets vertellen over een onderwerp)

° je gaat werken aan je eigen spirituele ontwikkeling (hoe kijk jij tegen jezelf aan? en tegen je medemens? denk je veel? sta je met beide benen op de grond? Hoe beter je jezelf kent, des te sterker is je energie om gegevens binnen te krijgen en op de juiste manier te ´vertalen´)


De avondcursussen in Ubbergen zijn iets compacter en lager geprijsd i.v.m. de kortere lestijd. In september/oktober 2020 gaat een nieuwe cursus van start. Bij belangstelling kun je mailen zodat je op de hoogte wordt gehouden! 

________________________________________________________________________________________________________________________________Halfgevorderdencursus Mediumschap en Intuïtie

Deze cursus is een vervolg op de beginnerscursus, maar kan ook zelfstandig worden gevolgd door mensen die elders al kennis en ervaring hebben opgedaan.

In deze cursus ga je onder andere je band met de Spirituele Wereld versterken, leer je werken met hulpmiddelen en ga je meer werken met 'bewijs'. 


Groep 4 Ubbergen 

Locatie: het cultuurcafé van De Refter, Rijksstraatweg 37 te Ubbergen

Lestijden: 19:00u - 22.00u 

Data in 2020: 12 februari, 26 februari, 11 maart, 25 maart, 8 april, 6 mei

Kosten: EUR 165,00. Ben je deelnemer aan de Meedoen!-regeling van de Gemeente Nijmegen of de Doe Mee!-regeling van de gemeente Berg en Dal dan ontvang je EUR 15,00 korting en betaal je EUR 150,00. Je hoeft dan dus zelf niets bij te betalen. 
 

Copyright @ All Rights Reserved