Cursussen

cursussen Intuïtie en Mediumschap


Ieder mens heeft het vermogen om van alles 'op te pikken' van anderen en van de Spirituele Wereld. Een gedachte die ineens bij je op komt, een gevoel dat je niet thuis kunt brengen, een geur die anderen niet ruiken... Misschien herken je het wel! De een is er gevoeliger voor dan de ander, maar net als bijvoorbeeld zingen en zwemmen kan iedereen de basisbeginselen leren. 


In deze cursus van zes dagdelen ga je het volgende leren: 

- herkennen wat jouw aangeboren talent (helderhorend, -ziend, -voelend, -wetend) is, en hiermee leren werken

- hoe je de energie van andere personen kunt zien, voelen en interpreteren, en hoe je je daar juist voor af kunt sluiten als je tevéél oppikt van anderen

- hoe je je mentaal kunt openstellen voor de energie van anderen en voor die van de Spirituele Wereld

- je gaat werken aan je spirituele ontwikkeling om zo de frequentie van je eigen energie te verhogen, waardoor het werken met de energie van anderen en met die van de Spirituele Wereld makkelijker wordt  


De cursus is inclusief een uitgebreide reader, koffie en thee. De avondcursussen in Ubbergen zijn iets compacter en lager geprijsd i.v.m. de kortere lestijd. Nieuwe cursussen!

Op 26 september 2020 start een nieuwe groep in Roermond en op 3 oktober 2020 start een nieuwe groep in Ubbergen. Deze groepen zijn eventueel 'mixed level', mensen met enige ervaring krijgen meer uitdaging tijdens de oefeningen! 


Roermond

Locatie: de bovenruimte van Spirituele Winkel Avalon, Paredisstraat 1 te Roermond 

Lestijden: 13.15u - 17.00u 

Data: 26 september, 10 oktober, 24 oktober, 7 november, 21 november, 5 december

Kosten: EUR 180,00. Ubbergen

Locatie: het cultuurcafé van De Refter, Rijksstraatweg 37 te Ubbergen

Lestijden: 9.30u - 13.00u 

Data: 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober, 14 november, 28 november, 12 december 

Kosten: EUR 180,00. Ben je deelnemer aan een van de Meedoen! of Doe Mee! regelingen van de gemeenten Nijmegen, Overbetuwe of Berg en Dal dan ontvang je een korting van EUR 30,00 op de lesprijs en betaal je dus EUR 150,00. 


___________________________________________________________________________________________________________________In Ubbergen start op 28 oktober 2020 op de woensdagavond een nieuwe gevorderdengroep. Deze groep is voor mensen met al wat meer ervaring. Heb je al elders of bij mij een of meer cursussen Mediumschap en Intuïtie gedaan dan ben je welkom om in te stromen. De exacte data zijn nog niet bekend.


In een reeks van zes avonden van 19.00u tot 22.00u ga je je vaardigheden verder verdiepen. Dat betekent dat we naar alle aspecten van jouw mediumschap gaan kijken: hoe interpreteer je wat je 'door krijgt' over een ander of over een bezoeker uit de Spirituele Wereld, hoe vertel je dat aan je ontvanger, hoe merk je dat je 'in' of 'uit de Power bent, hoe zorg je ervoor dat er meer gegevens doorkomen zonder dat je de leiding wilt overnemen. Ook werken we aan je zelfvertrouwen en aan je overgave aan de Spirituele Wereld. 


Ubbergen

Locatie: het cultuurcafé van De Refter, Rijksstraatweg 37 te Ubbergen

Lestijden: 19.00u - 22.00u 

Data: 28 oktober, 11 november, 25 november, 9 december, 20 januari 2021, 17 februari 2021

Kosten: EUR 165,00. Ben je deelnemer aan een van de Meedoen! of Doe Mee! regelingen van de gemeenten Nijmegen, Overbetuwe of Berg en Dal dan ontvang je een korting van EUR 15,00 op de lesprijs en betaal je dus EUR 150,00. Ook mensen uit de regio Roermond zijn uitgenodigd om hun belangstelling voor een gevorderdengroep kenbaar te maken. Bij voldoende belangstelling (minimaal 4 personen) zal ik op zo kort mogelijke termijn een gevorderdencursus plannen. 
 

Copyright @ All Rights Reserved