Workshops op aanvraag

 

Workshops op aanvraag

 

Ik bied diverse workshops aan voor besloten groepen. Alle op de pagina workshops genoemde workshops kunnen ook voor een door u samengestelde groep worden gegeven. Op uw eigen locatie en in een door u samengestelde groep. Als teambuilding, jubileum, verjaardag of andere gelegenheid. Prijzen op aanvraag, afhankelijk van het aantal deelnemers en of u zelf een locatie heeft of dat ik die verzorg.

 

Daarnaast bied ik de volgende workshops op maat aan:

Zingeving en verdieping

 

Ben je, met een groep gelijkgestemden, op het punt dat je de verdieping in wil gaan op je eigen spirituele pad, wil je meer zin geven aan je leven?

Ik begeleid jullie graag door middel van:

- trancereizen met sjamanendrum

- (geleide) meditatie

- zingevingsgesprekken

- healing

- buikdansoefeningen

- orakel- en tarotkaarten

Het programma wordt op maat voor jullie samengesteld aan de hand van jullie ervaring, wensen, interesses en behoeften. De minimale duur van een dergelijke workshop is 1,5 uur, de maximale duur is een dagvullend programma van 10u-16u inclusief uiteraard benodigde pauzes. Het programma wordt op maat gemaakt.

´Ontdek je sensuele Ik´- alleen voor vrouween

 

'Iedere vrouw is een godin in haar eigen lichaam'. Iedere vrouw heeft vrouwelijke energie: krachtig, scheppend, sensueel, passioneel, moederlijk, zacht, lief...

We handelen er alleen vaak niet naar. We hebben een negatief zelfbeeld, geen zelfvertrouwen, kennen ons lichaam en onze psyche niet goed genoeg, genieten niet van liefkozingen of van intimiteit en stellen anderen - met name onze partner en kinderen - boven onszelf. Een serieuze benadering van dit probleem kan een of meerdere individuele sessies hypnotherapie zijn. Maar met een kleine, selecte groep vrouwen op speelse wijze door middel van dans, meditatie, een stukje theoretische benadering en praktische oefeningen dieper je-ZELF leren kennen en leren genieten kan net zo effectief zijn, en bovendien gezellig en inspirerend! De workshop heeft zowel een spirituele als een sensuele kant, maar kan naar wens worden aangepast, zodat je zeker weet dat de workshop voor de deelnemers in jouw groep geschikt is.

Workshop 'Introductie Mediumschap'!

 

Deze workshop organiseer ik zelf een paar keer per jaar, maar kan ik ook op aanvraag voor jou en je vriend(inn)en geven. In een workshop van een dag leer je de basisbeginselen van mediumschap. Op welke manier neem jij 'helder' waar, wat is 'in de power' zitten en wat kun je ermee, wat is het nut van mediteren? Kom snuffelen aan mediumschap in een groep van minimaal 6 en maximaal 12 personen.

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved