Workshops


Workshops


De hieronder vermelde workshops zijn divers. Wil je de beginselen van trance healing leren? Wil je meer te weten komen over je gids(en)? Wil je weten of je aura´s kunt lezen, of contact kunt maken met overledenen? Boek dan één of meer workshops!  Alle workshops duren 3,5 uur. De workshops zijn inclusief koffie en thee en een versnapering, en een hand-out van de workshop.


Kosten:

De prijs voor een workshop is EUR 35,00. Vanaf de 4e workshop die je bij me volgt is de prijs EUR 30,00 per workshop, ongeacht hoeveel tijd tussen de workshops zit. Heb je zes verschillende workshops gevolgd dan ontvang je een certificaat van deelname. Heb je Healing I en Healing II gevolgd dan ontvang je eveneens een certificaat van deelname. Kortingsregelingen:

Kom je in aanmerking voor de Meedoen- van de gemeente Nijmegen of voor de Doe Mee! regeling van de gemeente Berg en Dal dan ontvang je 10% korting op de genoemde prijzen. Ga naar de homepage voor meer informatie over de regelingen.Locatie Ubbergen/Nijmegen: de bibliotheek van De Refter, Rijksstraatweg 37 te Ubbergen

Locatie Roermond: Spirituele winkel Avalon, Paredisstraat 1 te RoermondHet is ook mogelijk om de onderstaande workshops bij jou op locatie te geven voor minimaal 4 deelnemers. De kosten bedragen dan EUR 30,00 per deelnemer excl. reiskosten gerekend vanaf Oosterhout Gld. of Swalmen. 


Gidsen & Engelen

Op deze dag ga je op verschillende manieren contact maken met je spirituele begeleider(s) in dit leven. Hoe kun je hun begeleiding voelen, hoe weet je dat het niet jouw ingevingen zijn, maar die van hen? Wil jij leren hoe je diepgaander contact met hen maakt? Je bent deze dag van harte welkom om dit aan te leren.

zaterdag 02 november 2019 van 13.30u tot 17.00u (locatie Ubbergen)

zaterdag 01 februari 2020 van 13.15u tot 16.45u (locatie Roermond) Mediamieke Healing I

Iedereen kan leren healen. Bij mediamieke healing ga je contact maken met de spirituele wereld, waardoor deze via jou healing laat plaatsvinden. Vandaag leer je de grondbeginselen van trance healing en oefenen we op onszelf en op elkaar.

Nog geen nieuwe data bekend!  Mediamieke Healing II

Iedereen kan leren healen. Ook bij deze workshop ga je contact maken met de spirituele wereld om healing te kunnen laten plaatsvinden, maar vandaag ga je leren en oefenen hoe je dit op afstand doet.

Deze workshop is een vervolg op Mediamieke healing I maar je hoeft niet eerst I te hebben gevolgd voor deze workshop. Volg je ze beide dan krijg je een certificaat van deelname.

zaterdag 14 september 2019 van 13.15u tot 16.45u (locatie Roermond) Inspiratie 

Wat is inspiratie? Waar komt het vandaan, en wat doet het? Durf jij zonder voorbereiding voor een groep te spreken? Of vloeien de woorden of tekeningen soms 'zomaar' uit je pen/toetsenbord, en wil je weten hoe dat komt? En wil je hiermee oefenen? Voel dat je gesteund wordt door de spirituele wereld! Je leert in deze workshop hoe je je energie omhoog brengt en kunt spreken, tekenen en schrijven zonder dat je eerst nadenkt over je woorden. Je zult jezelf verbazen tijdens deze workshop.

zaterdag 7 september 2019 van 13.30u tot 17.00u (locatie Ubbergen)

zaterdag 12 oktober 2019 van 13.15u tot 16.45u (locatie Roermond)Spiritualiteit en Jij

Wat is jouw beeld van de Spirituele Wereld? Hoe kijk jij tegen jezelf aan? Zit je veel in je hoofd, of leef je vanuit je hart? Ben je veel bezig met verleden en toekomst en vergeet je soms om in het heden te leven? Deze workshop laat je in de spiegel kijken en leert je om bewuster om te gaan met je eigen mind, om rust te vinden in je hoofd en blij te zijn met wie je bent.

zaterdag 7 december 2019 van 13.15u tot 16.45u (locatie Roermond)

zaterdag 5 oktober 2019 van 13.30u tot 17.00u (locatie Ubbergen)Aura's waarnemen en lezen - mixed level

Wil jij weten hoe je een aura kunt leren zien en voelen? En hoe je interpreteert wat je in andermans aura kunt voelen?  Wil je weten welke betekenissen de kleuren in een aura hebben, en wist je dat je ook je eigen aura kunt (leren) zien? Deze dag geeft je handvatten om met aura´s aan de slag te gaan. Je leert hoe je je energie omhoog brengt en waar je op moet letten. Mixed levels. 

zaterdag 30 november 2019 van 9.15u tot 12.45u (locatie Ubbergen)

zaterdag 29 februari 2020 van 13.15u tot 16.45u (locatie Roermond) Mediamieke contacten maken - mixed level 

Ben jij ook nieuwsgierig hoe mediums dat doen, contact leggen met overledenen? En wil jij weten of je dat ook kunt? Iedereen heeft in principe de aanleg om dit te kunnen. Vandaag leer je hier de basisbeginselen van. Je leert hoe je je energie omhoog brengt en waar je op moet letten. Mensen met enige ervaring krijgen - indien gewenst - meer uitdaging tijdens de oefeningen. 

zaterdag 28 maart 2020 van 13.15u tot 16.45u (locatie Roermond) 


Telepathie en Psychometrie

Alles is energie. Jij bent energie. Je gedachten zijn energie, voorwerpen zijn energie. Hoe word je je bewust van andermans gedachten, hoe voel je de energie van een voorwerp? Door middel van diverse oefeningen gaan we kijken of we elkaars ingevingen en de geschiedenis van voorwerpen kunnen ´oppikken´.

nog geen nieuwe data bekend! 


Nieuwe workshop:

van derwisj draaien naar Trance


Ben je ooit in Turkije op vakantie geweest, dan heb je misschien wel eens derwisj draaien gezien op een folklore-avond. De menselijke 'draaitollen' die razendsnel rond hun eigen as draaien, gekleed in lange, wijde gewaden.

De oorsprong van het derwisj draaien ligt in het soefisme, een mystieke broederschap in de islam en werd ontwikkeld door Mevlana Rumi, een dichter die in 1273 in het Turkse Konya overleed. Konya is nog altijd het centrum van de soefi- of derwisj dans. Elke stap in deze draai'dans' staat symbool voor de ommekeer, terug naar verbondenheid met ons oneindige zelf. Het is een van de vele manieren om één te worden met God.

Door het continue draaien en het naar binnen richten van de aandacht en de blik kun je in een trance-staat geraken en kun je uiteindelijk een staat van verlichting bereiken.


Ben je nieuwsgierig naar deze unieke kunstvorm, die een synthese is van trance en dans? Zou je hier de beginselen van willen leren? Ik ben een nieuwe workshop aan het ontwikkelen waarbij het accent op derwisj draaien ligt, en ben op zoek naar mensen die een try-out workshop willen doen voor de introductieprijs van EUR 5,00 om de kosten van de ruimte te dekken. Datum in overleg, en naar beschikbaarheid van de ruimte. Je hebt er geen danservaring voor nodig. Ook geen speciale kleding, al is voor het gevoel van de draai een wijde rok prettig. stuur even een mail als je belangstelling hebt, of vul het reactieformulier op de contactpagina in. 
 

Copyright @ All Rights Reserved