Workshops


Workshops


De hieronder vermelde workshops zijn divers. Wil je de beginselen van trance healing leren? Wil je meer te weten komen over je gids(en)? Wil je weten of je aura´s kunt lezen, of contact kunt maken met overledenen? Boek dan één of meer workshops!  Alle workshops duren 3,5 uur. De workshops zijn inclusief koffie en thee en een versnapering, en een hand-out van de workshop.


Kosten:

De prijs voor een workshop is EUR 35,00. Vanaf de 4e workshop die je bij me volgt is de prijs EUR 30,00 per workshop, ongeacht hoeveel tijd tussen de workshops zit. Heb je zes verschillende workshops gevolgd dan ontvang je een certificaat van deelname. Heb je Healing I en Healing II gevolgd dan ontvang je eveneens een certificaat van deelname. Kortingsregelingen:

Kom je in aanmerking voor de Meedoen- van de gemeente Nijmegen of voor de Doe Mee! regeling van de gemeente Berg en Dal dan ontvang je 10% korting op de genoemde prijzen. Ga naar de homepage voor meer informatie over de regelingen.Locatie Ubbergen/Nijmegen: de bibliotheek van De Refter, Rijksstraatweg 37 te Ubbergen

Locatie Roermond: Spirituele winkel Avalon, Paredisstraat 1 te Roermond

Het is ook mogelijk om de onderstaande workshops bij jou op locatie te geven voor minimaal 4 deelnemers. De kosten bedragen dan EUR 25,00 per deelnemer excl. reiskosten gerekend vanaf Oosterhout Gld. of Swalmen. 


Gidsen & Engelen

Op deze dag ga je op verschillende manieren contact maken met je spirituele begeleider(s) in dit leven. Hoe kun je hun begeleiding voelen, hoe weet je dat het niet jouw ingevingen zijn, maar die van hen? Wil jij leren hoe je diepgaander contact met hen maakt? Je bent deze dag van harte welkom om dit aan te leren.

zaterdag 02 november 2019 van 13.15u tot 16.45u (locatie Ubbergen)Mediamieke Healing I

Iedereen kan leren healen. Bij mediamieke healing ga je contact maken met de spirituele wereld, waardoor deze via jou healing laat plaatsvinden. Vandaag leer je de grondbeginselen van trance healing en oefenen we op onszelf en op elkaar.

zaterdag 25 mei 2019 van 13.15u tot 16.45u (locatie Roermond)Mediamieke Healing II

Iedereen kan leren healen. Ook bij deze workshop ga je contact maken met de spirituele wereld om healing te kunnen laten plaatsvinden, maar vandaag ga je leren en oefenen hoe je dit op afstand doet.

Deze workshop is een vervolg op Mediamieke healing I maar je hoeft niet eerst I te hebben gevolgd voor deze workshop. Volg je ze beide dan krijg je een certificaat van deelname.

zaterdag 1 juni 2019 van 13.15u tot 16.45u (locatie Ubbergen) 

zaterdag 14 september 2019 van 13.15u tot 16.45u (locatie Roermond)Geïnspireerd Spreken

Voel jij ook een drempel om zonder voorbereiding voor een groep te spreken? Dat hoeft helemaal niet, je wordt gesteund door de spirituele wereld! Je leert in deze workshop hoe je je energie omhoog brengt en kunt spreken zonder dat je eerst nadenkt over je woorden. Je zult jezelf verbazen tijdens deze workshop.

zaterdag 7 september 2019 van 13.15u tot 16.45u (locatie Ubbergen)

zaterdag 12 oktober 2019 van 9.15u tot 12.45u (locatie Roermond)Spiritualiteit en Jij

Wat is jouw beeld van de Spirituele Wereld? Hoe kijk jij tegen jezelf aan? Zit je veel in je hoofd, of leef je vanuit je hart? Ben je veel bezig met verleden en toekomst en vergeet je soms om in het heden te leven? Deze workshop laat je in de spiegel kijken en leert je om bewuster om te gaan met je eigen mind, om rust te vinden in je hoofd en blij te zijn met wie je bent.

zaterdag 7 december 2019 van 13.15u tot 16.45u (locatie Roermond)

zaterdag 5 oktober 2019 van 13.15u tot 16.45u (locatie Ubbergen)Aura's waarnemen en lezen - mixed level

Wil jij weten hoe je een aura kunt leren zien en voelen? En hoe je interpreteert wat je in andermans aura kunt voelen?  Wil je weten welke betekenissen de kleuren in een aura hebben, en wist je dat je ook je eigen aura kunt (leren) zien? Deze dag geeft je handvatten om met aura´s aan de slag te gaan. Je leert hoe je je energie omhoog brengt en waar je op moet letten. Mixed levels. 

zaterdag 30 november 2019 van 9.15u tot 12.45u (locatie Ubbergen)Mediamieke contacten maken - mixed level 

Ben jij ook nieuwsgierig hoe mediums dat doen, contact leggen met overledenen? En wil jij weten of je dat ook kunt? Iedereen heeft in principe de aanleg om dit te kunnen. Vandaag leer je hier de basisbeginselen van. Je leert hoe je je energie omhoog brengt en waar je op moet letten. Mensen met enige ervaring krijgen - indien gewenst - meer uitdaging tijdens de oefeningen. 

zaterdag 22 juni van 13:15u tot 16.45u (locatie Roermond; level II, deze workshop is meer gericht op gevorderden maar is eveneens voor iedereen toegankelijk!) Telepathie en Psychometrie

Alles is energie. Jij bent energie. Je gedachten zijn energie, voorwerpen zijn energie. Hoe word je je bewust van andermans gedachten, hoe voel je de energie van een voorwerp? Door middel van diverse oefeningen gaan we kijken of we elkaars ingevingen en de geschiedenis van voorwerpen kunnen ´oppikken´.

nog geen nieuwe data bekend! 
 Copyright @ All Rights Reserved