Over Christi

Mijn intrinsieke behoefte en motivatie om iets voor andere mensen te doen, zoals hen helpen en begeleiden op hun individuele pad, heeft mij doen besluiten om mijn werkzaamheden in het bankwezen af te bouwen en me te richten op zelfstandig 'pionierschap' op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en mentaal welzijn. Ik heb als doel mijn vaardigheden en kennis in te zetten om mensen te helpen bij hun persoonlijke groei. Dat omvat ook het maken van mediamieke contacten, contacten met overleden dierbaren, voor degenen die daar behoefte aan hebben. Het is heel bijzonder om mensen die dachten elkaar nooit meer te kunnen te bereiken, met elkaar te kunnen en mogen herenigen. Ik ben dankbaar voor deze vaardigheid, die ik blijf uitbreiden en aanscherpen.


In 2016 heb ik de driejarige opleiding Mediumschap van José Gosschalk te Naarden afgerond. José is gecertificeerd volgens de Engelse SNU standaard, de enige officiële erkende standaard met betrekking tot Mediumschap ter wereld. Meer informatie over de SNU standaard vind u op de site van José Gosschalk.

Om mijn vaardigheden te blijven verfijnen heb ik ook les aan het Arthur Findlay College in Engeland, waar de beste docenten ter wereld inzake het mediumschap lesgeven. Daarnaast volg ik regelmatig workshops, masterclasses en cursussen om mijn klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.


Ik heb in de afgelopen jaren o.a. les gehad van gerenommeerde mediums als José Gosschalk, Karel Besseling, Paul Jacobs, Mavis Pittilla, Chris Drew, Andy Byng, Lynn Probert en Thelma Francis.


Ik help u graag!


Over Christi


Welkom op mijn website! Ik ben Christi, medium, healer, masseur, counselor en coach. Ik heb een fijne, liefdevolle relatie en woon in een dorpje onder de rook van Nijmegen.


Vanaf mijn jeugd word ik al gefascineerd door alles wat met spiritualiteit, de spirituele wereld, de menselijke psyche (geest) en welzijn te maken heeft.

Gedurende mijn studietijd aan de Radboud Universiteit Nijmegen was ik hier grotendeels hobbymatig mee bezig, door alles te lezen wat los en vast zat en door diverse cursussen te volgen. Dit heeft de basis gelegd voor mijn verdere ontwikkeling. 

 Copyright @ All Rights Reserved