Cursus

Cursus Mediumschap

 

In november 2018 start in Roermond een cursus Mediumschap voor mensen die specifiek belangstelling hebben voor het leren maken van psychic (= met betrekking tot de medemens) en mediamieke (= met betrekking tot overleden dierbaren) contacten. Bij voldoende belangstelling krijgt de cursus een vervolg met diverse verdiepingsblokken, en ben je, als je uiteindelijk alle blokken gevolgd hebt, opgeleid tot beginnend medium. Het is aan jou om op een later moment te beslissen of je er daadwerkelijk je beroep van maakt. Het zal je hoe dan ook veel brengen op persoonlijk gebied in je spirituele ontwikkeling en je minder doen twijfelen aan je eigen intuïtie. De cursus zal je een gedegen ondergrond bieden voor het verder ontwikkelen van je eigen kwaliteiten. Deze cursus start in Nijmegen/Ubbergen in september 2018 en in Roermond in november 2018.

 

Wat ga je leren in deze cursus?

 

° hoe je je mentaal kunt openstellen voor de geestenwereld, zodat zij jou goed kunnen bereiken

° hoe je de power van het openstellen vast kunt houden

° wat het verschil is tussen het maken van een psychic contact en een mediamiek contact, en hiermee oefenen

° herkennen wat jouw aangeboren talent (helderhorend, -ziend, -wetend en/of voelend) is en ontwikkelen wat nog (verder) ontwikkeld mag worden

° geïnspireerd spreken (zonder voorbereiding spontaan iets vertellen over een onderwerp)

° je gaat werken aan je eigen spirituele ontwikkeling (hoe positiever jij in het leven staat, zowel ten opzichte van jezelf als ten opzichte van je medemens, des te sterker is je energie om gegevens binnen te krijgen en op de juiste manier te ´vertalen´)

 

 

Locatie Roermond: Spirituele winkel Avalon, Paredisstraat 1 te Roermond

Lestijden: 13:15u - 16:45u

Kosten per blok: EUR 180,00

Data in 2019: 5 januari, 2 februari, 16 maart, 13 april, 11 mei, 8 juni.

 

 

Meedoen-regeling gemeente Nijmegen

 

Te weinig inkomen hoeft geen belemmering te zijn om deel te nemen aan een van mijn cursussen. De gemeente Nijmegen heeft mijn cursussen opgenomen in het aanbod van cursussen waarvoor vanuit de gemeente een bijdrage van EUR 150,00 gegeven kan worden. Ik zelf geef je dan nog een extra tegemoetkoming van 10% op de cursusprijs. Hierdoor wordt de cursusprijs voor mensen die een positieve beslissing krijgen op de aanvraag bij de gemeente EUR 162,00 voor zowel de Beginnerscursus Mediumschap als voor de Basiscursus. Hierdoor hoef je voor beide cursussen slechts een bedrag van EUR 12,00 bij te betalen.

 

Wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt, ga naar de pagina van de Gemeente Nijmegen voor meer informatie. LET OP: je aanvraagformulier dient op 1 juli 2018 te zijn ontvangen door de Gemeente Nijmegen!

 

 

Copyright @ All Rights Reserved