Counseling & Coaching

 

Counseling & Coaching

Naast mijn mediumschap ben ik ook gediplomeerd rouw- en depressiecounselor. Ik ben geen psycholoog of therapeut. Ik stel geen behandelplan op, en ik geef je geen opdrachten mee voor thuis. Ik ben een gesprekspartner en een luisterend oor. Daarom zijn de kosten voor mijn consulten niet declarabel bij de ziektekostenverzekeraars.

 

Waarom counseling/coaching bij mij?

een mens kan om vele redenen een steuntje in de rug nodig hebben. Het verlies van een dierbare, maar ook bijvoorbeeld het verlies van of twijfels om een baan, relatieperikelen of juist het ontbreken van een partner, ziekte, ouderdom, een onvervulde kinderwens of onenigheid binnen de familie kunnen ervoor zorgen dat je uit balans bent.

Als je het, om wat voor reden dan ook, even niet meer weet, als je het gevoel hebt dat je tegen een depressie of burn-out aan zit, als je verdriet hebt. Als je met (levens)vragen rondloopt en het prettiger vindt om met iemand die jou en je familie of je voorgeschiedenis niet kent te praten, of als je juist helemaal niemand hebt om mee te praten. Of als je bijvoorbeeld (hoog)gevoelig bent en je met iemand wilt praten die jou een positievere kijk op je eigen gevoeligheid kan geven.

 

Ik oordeel niet. Ik vind het belangrijk om er voor jou te zijn en je verhaal aan te horen en om, alleen als jij dat wilt, met je mee te denken om alles weer in een nieuw, ander perspectief te zien. Om uiteindelijk weer met een positieve insteek naar jezelf en naar je toekomst te kijken.

 

Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig om bij mij te komen voor counseling. Ik vind het wel belangrijk dat je je problematiek ook met je huisarts bespreekt, en het kan zijn dat ik je doorverwijs naar een specialist, zoals een psycholoog of een hypnotherapeut, omdat ik dan vind dat je die expertise nodig hebt. Uiteraard staat het je vrij om wel of geen gehoor te geven aan zo┬┤n doorverwijzing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved