Counseling & Coaching


Counseling & Coaching

Naast mijn mediumschap ben ik ook gediplomeerd rouw- en depressiecounselor. Ik ben geen psycholoog of therapeut. Ik stel geen behandelplan op, en ik geef je geen opdrachten mee voor thuis. Ik ben een gesprekspartner en een luisterend oor. Daarom zijn de kosten voor mijn consulten niet declarabel bij de ziektekostenverzekeraars.


Wanneer counseling/coaching bij mij?

een mens kan om vele redenen een steuntje in de rug nodig hebben. Het verlies van een dierbare, maar ook bijvoorbeeld het verlies van of twijfels om een baan, relatieperikelen of juist het ontbreken van een partner, ziekte, ouderdom, een onvervulde kinderwens of onenigheid binnen de familie kunnen ervoor zorgen dat je uit balans bent.

Als je het, om wat voor reden dan ook, even niet meer weet, als je het gevoel hebt dat je tegen een depressie of burn-out aan zit, als je verdriet hebt. Als je met (levens)vragen rondloopt en het prettiger vindt om met iemand die jou en je familie of je voorgeschiedenis niet kent te praten, of als je juist helemaal niemand hebt om mee te praten. Als je merkt dat je in een negatieve spiraal zit en graag een positieve draai aan je leven wilt geven. Of als je bijvoorbeeld (hoog)gevoelig bent en je met iemand wilt praten die jou een positievere kijk op je eigen gevoeligheid kan geven.


Coaching door mij is een combinatie van spirituele en mentale coaching. Al gelang naar jouw behoeften en overtuigingen combineer ik spirituele inzichten en -oefeningen met gesprekken om je mindset te veranderen in de richting waar jij naartoe wilt. Naar een positieve flow.


Ik oordeel niet. Ik vind het belangrijk om er voor jou te zijn en je verhaal aan te horen en om, alleen als jij dat wilt, met je mee te denken om alles weer in een nieuw, ander perspectief te zien. Om uiteindelijk weer met een positieve insteek naar jezelf en naar je toekomst te kijken. Een veranderingsproces staat of valt wel met je eigen inzet, met je bereidheid om te kijken naar je mindset en daar iets aan te doen.


Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig om bij mij te komen voor coaching/counseling. Ik vind het wel belangrijk dat je je problematiek ook met je huisarts bespreekt, en het kan zijn dat ik je doorverwijs naar een specialist, zoals een psycholoog of een hypnotherapeut, omdat ik dan van mening ben dat die expertise voor jou waardevol zou kunnen zijn. Uiteraard staat het je vrij om wel of geen gehoor te geven aan zo´n doorverwijzing.


Hoe gaat een coachingstraject in zijn werk?

Een spiritueel en mentaal coachingstraject begint ofwel met een mediamiek/psychic consult, waarbij ik op jou en evt op de Spirituele Wereld invoel, van 60 minuten, ofwel met een intake gesprek van 90 minuten waarbij je mij vertelt wat er op dit moment in je leven speelt en wat je nodig hebt. Van daaruit plannen we een aantal gesprekken in. Tijdens die gesprekken bespreken we wat je in de tussenliggende periode hebt gedaan en ervaren, doen we spirituele en/of mentale oefeningen en geef ik je handvatten voor de komende periode. Wat ik in het traject van jou nodig heb is je inzet en motivatie. Het houdt niet op bij de gesprekken, ik verwacht van jou dat je serieus met jezelf aan de slag gaat.

Wat zijn de kosten?

Mediamiek/psychic consult van 60 minuten:                                     

Intake-gesprek van 90 minuten:                                                   

vervolgconsult van 60 minuten:                                             

                                                       
 

EUR 40,00

EUR 40,00

EUR 35,00
Copyright @ All Rights Reserved