Agenda & Links

 

Agenda

 

 

Huiskameravonden

 

Regelmatig geef ik in mijn eigen woning te Oosterhout Gld (nabij Nijmegen) en in de woning van mijn partner te Swalmen (nabij Roermond) een demonstratie-avond mediumschap.

 

Op deze avond worden voor de aanwezigen contact van 5-10 minuten gemaakt met overleden dierbaren. Aan het eind van het contact komt nog een mooie boodschap voor de ontvanger.

Duur: van 20.00u - 22.30u inclusief koffie of thee en iets erbij. Inloop vanaf 19.30u.

Kosten: bijdrage op vrijwillige basis

Aanmelden: via info@spiritueel-zijn.nl. Uw komst is definitief als u van mij per mail een bevestiging heeft ontvangen. Adresgegevens en andere nadere gegevens ontvangt u een paar dagen voor aanvang. Er is beperkt plaats, maximaal 10 personen.

 

Datum eerstvolgende huiskameravonden:

12 oktober 2018 te Swalmen

8 november 2018 te Oosterhout Gld.

7 december 2018 te Swalmen

__________________________________________________________________________________________________________________________

 

Workshop ´Mediamieke contacten maken´ bij Spirituele winkel Avalon te Roermond op 29 september 2018

 

´Mediamiek´ wil zeggen ´als medium´. Een medium is iemand die contact maakt met overledenen. Je bent een doorgeefluik tussen zender en ontvanger, de overledene en de achterblijvende persoon dus. Een mediamiek contact maken is dus contact maken met overledenen.

Ben je nieuwsgierig of jij dit ook kunt? Of heb je al eens ervaren dat je iets kon zien, voelen, horen of weten van/over een overleden persoon, en wil je daar meer over weten? Of ben je iemand verloren en ben je benieuwd of je daar zelf contact mee kunt maken? Allemaal redenen om mee te doen aan deze workshop!

Op deze middag leer je de basisbeginselen van het maken van een mediamiek contact. Je leert onder andere wat ´in de power´ zijn is, hoe de spirituele wereld contact met je maakt en wat jouw aangeboren talent is (helderzien, helderhoren, heldervoelen, helderweten). Aan de hand van theoretische uitleg ga je vervolgens zelf aan door middel van diverse speelse oefeningen aan de slag met je intuïtie om te kijken hoe jij zonder woorden informatie kunt verkrijgen over een overledene. Ook behandelt Christi op deze workshop het inpassen van spiritualiteit in je dagelijks leven aan de hand van de Universele Wetten.

 

Programma:

13:00u ontvangst met koffie, thee, water en een koekje

13:15u welkomstwoord en meditatie

13.30u de wet van Compensatie en de wet van Polariteit

14:00u uitleg theorie ´psychic contacten maken´

14:15u diverse praktische oefeningen

16:30u eindmeditatie

 

De aangegeven tijden zijn richttijden.

 

Er is tussendoor voldoende tijd voor een extra kopje koffie of thee en om naar het toilet te gaan.

 

De kosten van deze workshop zijn EUR 30,00 inclusief een hand-out van de lesstof.

 

aanmelding via info@spiritueel-zijn.nl of via info@avalonroermond.nl. Er zijn nog een paar plaatsen.

 

 

Copyright @ All Rights Reserved