Tarieven & Wierook


Tarieven per 1 januari 2019 (alle bedragen zijn inclusief BTW)


Particulieren


Mediamiek/psychic consult 60 minuten:  EUR 50,00 (ook via Skype/Messenger) 

Spirituele begeleiding 60 minuten: EUR 40,00 (ook via Skype/Messenger)

Healingsessie 45 minuten: EUR 30,00

Workshop: EUR 35,00, vanaf de vierde workshop EUR 30,00 

Cursus Mediumschap: EUR 165,00 (Ubbergen) / EUR 180,00 (Roermond) 


Voor de prijzen inzake de Meedoen-regelingen, zie de desbetreffende pagina


Bij afzegging binnen 24 uur voorafgaand aan de afspraak wordt het consult in rekening gebracht. Bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden kan de afspraak zonder extra kosten worden verplaatst. 

Consulten op afstand worden vooraf betaald en dienen uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak te worden voldaan. Tarief voor een consult/healing aan huis:

Is het voor jou echt niet mogelijk om naar mij toe te komen maar wil je wel graag een persoonlijke afspraak? Dan ben ik bereid om naar jou te komen. Maximale reisafstand 40 km enkele reis, gerekend vanaf Oosterhout Gld. of vanaf Swalmen. Voor huisbezoeken reken ik een vaste onkostenvergoeding van EUR 20,00 inclusief BTW ongeacht de afstand. Een uitzondering hierop zijn afspraken aan huis vanuit de Meedoen-regelingen, hiervoor reken ik EUR 10,00. 


_________________________________________________________________________________________________________________________________


Huiskameravond 2 uur, bij jou thuis en door jou georganiseerd


EUR 10,00 per persoon (exclusief reiskosten, afhankelijk van afstand en reistijd). Wens je een tweede medium erbij dan duurt de avond 2,5 uur en zijn de kosten EUR 15,00 per persoon excl. reiskosten. Ga naar de pagina over mediumschap voor een overzicht van de diverse huiskameravonden die ik aanbied.


_________________________________________________________________________________________________________________________________


Bedrijven


Coachingconsult 60 minuten: EUR 50,00

Mediumschap voor bedrijven: Alleen als training/workshop. De op de pagina bedrijven aangegeven workshops zijn afhankelijk van uw wensen en zijn derhalve maatwerk. Neem contact op via e-mail voor een offerte op maat.


_________________________________________________________________________________________________________________________________

Heerlijke wierook!


Onderstaande wierook Is niet te verkrijgen in Nederland maar wel heel bijzonder! Ik heb 'm daarom groot ingekocht. Wil je iets bestellen, laat het dan even weten via het contactformulier of via info@spiritueel-zijn.nl dan laat ik je de betaalgegevens weten. 

Red Premium Flora. Een heerlijke frisse, bloemige geur die je nooit meer vergeet.

EUR 3,75 per doosje met 14 stokjes, EUR 14,00 per 4 doosjes. Excl. verzendkosten.

 

Prashanth Herbal Flexo. Een kruidige en tegelijkertijd zachte rozengeur. EUR 3,25 per doosje met 14 stokjes, EUR 12,00 per 4 doosjes. Excl. verzendkosten.  

MOMENTEEL NIET OP VOORRAAD


Golden Flora, een volle, zachte bloemengeur. EUR 3,50 per doosje met 14 stokjes, EUR 13,00 per 4 doosjes. Excl. verzendkosten.


Copyright @ All Rights Reserved