Spirituele BegeleidingSpirituele Begeleiding

Naast mijn mediumschap ben ik gediplomeerd rouw- en depressiecounselor en vitaliteitscoach, en daarnaast mijn eigen levensweg als leerschool. Ik ben een gesprekspartner, een luisterend oor en een spiritueel en mentaal coach. De basis hiervoor is mediumschap. Daarom zijn de kosten voor mijn consulten niet declarabel bij de ziektekostenverzekeraars, en zijn de kosten hiervoor relatief laag.


Wat houdt Spirituele Begeleiding door mij in?

Ieder mens heeft een zielsdoel/zielsopdracht in het leven. Meestal zijn dat er zelfs meer dan één - een mens moet wat te doen hebben in zijn of haar leven! Het leven is een soort spel, misschien ken je het bordspel 'Levensweg' wel. Het spel begint met je geboorte en eindigt met je fysieke dood. Om het spel niet te makkelijk te maken worden we geconfronteerd met geheugenverlies en met obstakels gedurende ons leven. Die obstakels kunnen heel heftig zijn, waardoor je je levenslust letterlijk en figuurlijk verliest. Waardoor je innerlijke rust overhoop wordt gegooid. Dan kan het nodig zijn om even teruggezet te worden op je pad, om je te herinneren wie je werkelijk bent. Om te voelen wat jouw opdracht is op dit moment in jouw leven. 


In contact komen met jezelf

Heb je het gevoel dat je toe bent aan innerlijke rust? Aan contact met jouw werkelijke Zelf? Wil jij voelen wie jij werkelijk bent, en leren hoe je inZicht krijgt in je zielsopdracht? Ben je veel bezig met gisteren en overmorgen, maar zou je wel meer in het Nu willen leven? Zou je wel eens minder willen denken en meer contact willen hebben met je gevoel? 


Ik kan je helpen om de verbinding met jezelf te vinden of te herstellen. JIJ staat centraal in jouw leven, niemand anders, hoeveel je ook van de medespelers in je leven houdt. In jouw leven sta jij centraal. Ik hanteer het uitgangspunt dat liefde voor jezelf en tot in je kern voelen wie jij werkelijk bent de basis is voor alle relaties in het leven. Allereerst voor de relatie met jeZelf, en daarna ook voor de relatie met anderen, zowel in liefdesrelaties als in relaties met kinderen, ouders en andere familieleden en in relaties met vrienden. Ik geef je handvatten om rust te vinden bij jezelf, inzicht te krijgen in de hobbels die op je pad komen, je grenzen te ontdekken en naar anderen te stellen en de momenten te herkennen wanneer je jezelf afvalt en anderen de leiding over jouw denken geeft. 


Coaching door mij is een combinatie van spirituele en mentale coaching. Ik gebruik meditaties, visualisaties, affirmaties, gezamenlijke gesprekken en oefeningen voor thuis en gesprekken om jou meer in verbinding te brengen met jeZelf. Naar leven in vrijheid in denken, voelen en handelen. Naar minder emotionele afhankelijkheid van anderen. 


Ik oordeel niet. We komen allemaal van dezelfde bron en krijgen allemaal op onze eigen manier de lessen die we mogen leren om spiritueel te kunnen groeien. Ik denk graag met je mee om alles weer in een nieuw, ander perspectief te zien. Om uiteindelijk weer met een positieve insteek naar jezelf en naar je toekomst te kijken. Om te kunnen voelen dat je heel bent, en dat je dat eigenlijk altijd al geweest bent, alleen zag je het nog niet.

Een veranderingsproces staat of valt wel met je eigen inzet, met je bereidheid om te kijken naar je mindset en daar iets aan te doen.


Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig om bij mij te komen voor coaching/counseling. Indien ik van mening ben dat je je huisarts beter kunt raadplegen, of een specialist als een psycholoog of een hypnotherapeut, dan verwijs ik je door, omdat hun expertise voor jou waardevol zou kunnen zijn. 


Wat zijn de kosten?

Mediamiek/psychic consult van 60 minuten:                                     

Intake-gesprek van 60 minuten:                                                   

vervolgconsult van 60 minuten:                                             

                                                       
EUR 40,00


EUR 40,00

EUR 40,00


 Copyright @ All Rights Reserved